top of page

Ofeliia Arutiunian

Lege, spesialist i klinisk akupunktur


Etter 6 års medisinsk utdannelse og påfølgende 2 års turnus jobbet jeg i 8 år som kirurg på akuttavdeling ved et statlig sykehus i Russland, daværende Sovjetunion.


Så skiftet jeg spesialiseringen til nevrologi, akupunktur og rehabiliteringsmedisin, og de siste 39 årene ble viet til det.


I 2012 flyttet jeg til Norge og bosatt meg i Oslo etter å ha vært ansatt som lege (akupunktur-spesialist og rehabilitolog) ved en statlig poliklinikk i St. Petersburg i 30 år.


Nå behersker jeg norsk, har godkjenning av og medlemskap ved Norsk Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH) og mottar pasienter på en klinikk i bydel Hellerud i Oslo.


Mange av mine pasienter, gamle og nye med forskjellige plager, setter stor pris på akupunkturbehandling da den medfører stor lindring uten noen som helst bivirkninger.


Rent personlig beundrer jeg denne eldgamle kinesiske læren om helheten i menneskes kropp, om utallige mengder av punkter som ved stimulering vekker til live alle funksjonene slik at kroppen helbreder seg selv, og om sterke usynlige bånd med naturen.


Jo mer pasienter jeg behandler desto mer blir jeg fascinert av den læren og takknemlig for kunnskapene jeg innehar.


Alle er så veldig velkomne hos meg!

bottom of page